Prémiový obsah
★★★
12.7K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Očištěnou zeleninu nastrouháme a nakrájíme nadrobno. Dobře promícháme, osolíme, přidáme olej, jogurt
Okurku a jablka oloupeme a nakrájíme na plátky. Ze smetany, soli, drobně pokrájeného kopru a citrónové
Okurky oloupeme, nahrubo nastrouháme, smícháme s oloupanou a nadrobno nakrájenou cibulí. Osolíme, osladíme
Okurky si nakrájíme na tenké plátky a přimícháme postupně všechny ostatní přísady. Lehce promícháme a
Okurky nastrouháme nahrubo. Přidáme asi 3 lžíce kopru( podle chuti). Olivy překrojíme na půl a přidáme
Okurky oloupeme a nastrouháme. V hrníčku smícháme ocet s cukrem a pak kapkami vody. Okurky osolíme, opepříme