Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
Nakrájíme kiwi, banán, pomeranč a ananas. Ovoce smícháme s jogurtem, přisypeme cukr a necháme vychladit
Do misek dáme 1 kopeček zmrzliny, přelijeme ovocným salátem a povrch každé porce ozdobíme šlehačkou a
Rýži nejprve řádně propereme v teplé a pak studené vodě a povaříme v osolené vodě s olejem. Pomeranč
Quinou uvaříme dle návodu, scedíme a vychladíme. Metličkou si vyšleháme šťávu, med a limetovou kůru.
Ovoce si nakrájíme na hezké kousky, hrušku, kiwi a broskve dáme do mísy, posypeme půlkou cukru a promícháme
Ovoce očistíme a necháme oschnout. Dáme do talíře, zakápneme citronem a zalijeme sektem. Nahoru dáme
Veškeré ovoce si nakrájíme na plátky a dáme do mísy. Posypeme cukrem, zakápneme rumem a šťávou a dáme