7.4K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Ředkvičky nakrájíme též na plátky, přidáme cibulku, Salát pokapeme marinádou z octa, oleje, soli a pepře
Brambory uvaříme ve slupce. Necháme vychladnout a nakrájíme na plátky. Vývar zahřejeme a brambory v něj
Salát necháme asi hodinu stát, aby se odležel a před
Brambory nakrájíme na větší plátky, smícháme s kostkami cibule a hořčicí. Poté přilijeme trochu vývaru
omyjeme, okurku nakrájíme na půlkolečka, ředkvičky Všechnu nakrájenou zeleninu vmícháme do brambor, salát
Přidáme na kousky nakrájené ředkvičky, najemno nasekanou Hotový salát necháme odležet alespoň 60 minut v chladu
Ředkvičky očistíme a nakrájíme na tenké plátky, přidáme mandarinkový nálev, ochutíme solí a zalijeme připravený salát
Přidáme na dílky nakrájené ředkvičky a promícháme s Salát vychladíme a před podáváním hustě posypeme pažitkou