Prémiový obsah
★★★
4.5K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Když se polijeme pivem a skvrnu ihned po polití vyčistíme savým hadříkem, neměly by zůstat žádné skvrny.
Pokud ano, vyčistíme je nejlépe teplou vodou.
Brambory uvaříme ve slupce. Necháme vychladnout a nakrájíme na plátky. Vývar zahřejeme a brambory v něj
Salát si natrháme, okurky nakrájíme na plátky, rajčata Přidáme mozzarellu a nalijeme na salát a podáváme.
Rukolu opereme a v salátové míse promícháme fenyklem Salát rozdělíme do misek, přidáme k němu olivy a na
Grepy a pomeranče oloupejte a zbavte bílé slupky. Na větší talíř rozložte listy římského salátu (z těch
Barevný a velmi chutný salát připravíte v okamžiku. Přidejte sýr pokrájený na kostičky a přepůlené vlašské
Zeleninu a cibuli nakrájíme na kousky, solíme a osmahneme na oleji. Vejce uvaříme natvrdo, z tuňáka slijeme
Zeleninu omyjeme a nakrájíme na kousky. Poté dáme do mísy a necháme křehnout. Poté zakápneme olejem.