Prémiový obsah
★★★
3.8K čtenářů
20 m
Kuchař Berda
Přes noc je ponořte do studené vody a trochu osolte.
Ráno budou čerstvá a pevná na dotek.
Mrkev omyjeme, očistíme a nastrouháme najemno. Pokapeme olejem, několika kapkami octa nebo citrónovou
Mrkve očistíme a společně s jablky nastrouháme najemno. Zakápneme citronovou šťávou. Poté přidáme med
Z pórku použijeme zelenou část, bělavou dáme do salátu Přidáme ananas, majonézu, smetanu a koření.
tyčinky nakrájíme na kostičky, přidáme okapané kostičky ananasu
Okapaný ananas promícháme v misce s tvarohem, rozinkami jádry vlašských ořechů a ozdobíme snítkou máty a ananasem
Před koncem dušení přidáme ananas, nastrouhané ředkvičky Necháme vychladnout a podáváme na listech hlávkového salát
Salám nakrájíme na nudličky a dáme ho na rozpálený tuk. Opečený salám vyjmeme z pánve, osušíme na ubrousku