Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Přidáme hořčici, natrhaný listový salát a kousky hrachových
Okurku si nakrájíme na kousky, salát nasekáme nahrubo
Okurku omyjeme, konce odkrojíme, oloupeme ji a nastrouháme V míse smícháme salát a okurku a vše rozdělíme na talíře
Poté podélně rozkrojíme okurku, zbavíme ji semínek Vyšleháme a salát zálivkou polijeme.
olej a ocet, prošleháme a přidáme uvařenou čočku, okurky Salát podáváme posypaný vejci nakrájenými na kostičky
Oloupeme okurky a nakrájíme na kousky.
Velkou salátovou mísu vyložíme hlávkovým salátem, tak Na ně rozložíme brambory, fazolky, cibuli, rajčata,
Zelené fazolky, těstoviny a bylinky smícháme s kuřecím
Rýži, kuřecí maso, nakeájená rajčata, fazolky, ořechy , cukrem, solí a trochou pepře a hotovou zálivkou salát