Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
Přidáme nakrájené rajčata a fazole a chilli. Přidáme pečené fazole a prohřejeme.
Brambory povaříme v osolené vodě vcelku asi 10 minut, poté scedíme a nakrájíme na čtvrtky. Fazolky vyloupeme
zelenou petrželovou natí nasekanou nadrobno a ozdobíme rajčaty cibulí zpěněnou na oleji a podáváme s rajčatovým salátem
Umytou fazoli dáme do osolené vody s bobkovým listem Dle chuti přidáme i zeleninu jako rajče nebo papriku
Nejdříve si uvaříme fazole. Podáváme vychlazený salát na listech hlávkového salátu
Fazole zcedíme, propláchneme studenou vodou a necháme Salát touto zálivkou přelijeme, necháme při pokojové
dost podobný, jako když děláte klasický bramborový salát pokrájenou šunku, plátky kyselých okurek, menší kostky rajčat
Rajčata přepůlíme a smícháme s bílými i zelenými fazolkami
oloupeme, nakrájíme na kolečka, stejně nakrájíme i omytá rajčata
Rajčata omyjeme, spaříme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme Hotový salát v míse necháme vychladit asi hodinu a
Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme a rozložíme na trochu odpařit a potom obsah pánve přidáme na mísu k rajčatům