Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Rajčata spaříme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme Osmahneme a přidáme nakrájená rajčata.
Mezitím podílně rozkrojíme lilek a nakrájenou dužinu Přidáme uvařenou pohanku, nakrájená rajčata, sýr a
Lilky nakrájejte na zhruba 3cm kostky. Přidejte lilek a za občasného míchání opékejte ještě
Přidáme oloupané, na kostky nakrájené lilky, osolíme Pak přidáme rozčtvrcená rajčata a oregáno a ještě krátce
Potřeme směsí, poklademe rajčaty, a lilkem zasypeme
Lilky omyjeme a spolu s paprikami upečeme bez tuku Lilky oloupeme a také nadrobno nakrájíme.
Cuketu a lilky opláchneme, osušíme, nakrájíme na kolečka Salát podáváme pokud možno ještě teplý a posypaný nastrouhaným
Lilek omyjeme a nakrájíme na plátky, lehce osolíme Mrkev nasypeme na lilek a pečeme ve vyhřáté troubě
Dužinu papriky a rajčata nakrájíme na kostičky. Salát rozdělíme na talíře, přidáme natrhanou mozzarellu
Lilky rozpůlíme, osolíme a necháme 15 minut vypotit Připravenou směsí naplníme lilky.
Lilek očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Přidáme k nim maso a nakonec konzervu rajčat, trochu
Přidáme na kostičky nakrájená rajčata a vmícháme směs Salát necháme před podáváním asi hodinu až dvě odležet