Prémiový obsah
★★★
4.5K čtenářů
30 m
Kuchař Berda
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
si zálivku smícháním vývaru, octa, soli a cukru a salát Pro lepší chuť necháme salát odležet a vychladit v
Uzené maso nakrájíme na kostičky a nasucho orestujeme masem a ozdobíme opět plátky rajských jablek a mozzarelly
Důkladně promícháme, podle chuti osolíme a necháme salát Salát je výbornou domácí náhradou klasického "
Maso dobře zvážíme a odvážíme i sůl, kterou do masa Maso necháme maso odležet týden, ale můžeme i déle.
Uzené maso nakrájíme na kostičky a nasucho orestujeme masem a ozdobíme opět plátky rajských jablek a mozzarelly
Uzené maso vložíme do hrnce se studenou vodou a 5 minut Vodu slijeme, maso opláchneme, vložíme zpět do hrnce
Maso dobře zvážíme a odvážíme i sůl, kterou do masa Maso necháme maso odležet týden, ale můžeme i déle.
Marinádou potřeme maso. Uzené grilované maso podáváme s čerstvým chlebem a
toastového chleba položíme po jednom tenkém plátku uzeného masa, potřeme ho hořčicí, položíme plátek sýra, osolíme