Prémiový obsah
★★★
14.8K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Salát polníček omyjeme, necháme okapat a rozebereme
Vejce nakrájíme na kostičky, ředkvičky na malé kousky žervé, smetanu a hořčici a přimícháme vejce, sýr a ředkvičky
Očistíme si zeleninu Na 1 kg zeleniny dáme 20 g soli a zavakuujeme na 100% Necháme 14 dní v pokojové
V malé misce si smícháme všechny suroviny na zálivku, metličkou rozmícháme a necháme stranou. Suroviny
Polníček přebereme, opláchneme a necháme okapat. Na polníček rozložíme osmažené houby a kozí sýr.
Kedlubny a ředkvičky očistíme, oloupeme a nakrájíme Dusíme, dokud se nevypaří voda, poté přidáme ředkvičky
Ředkvičky očistíme a rozkrojíme na poloviny. Přidáme ředkvičky, zázvor a česnek.
Vejce nakrájíme na kostičky, ředkvičky na malé kousky žervé, smetanu a hořčici a přimícháme vejce, sýr a ředkvičky