Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Smícháme a přidáme řeřichu, vyšleháme ingredience na dresink, osolíme a salát pokapeme.
Vejce oloupeme a rozdělíme na talíře, přidáme řeřichu a tuňákový salát.
Ledový i pampeliškový salát opereme a necháme okapat Ledový salát nakrájíme na kousky, z pampeliškového
Květy zalijeme horkou vodou, přidáme plátky dobře omytého citronu a necháme do druhého dne vyluhovat.
Pampeliškové listy natrháme na menší kousky, kopřivové Zálivku nalijeme do salátu a promícháme.
Poté přidáme pampeliškové listy a podle chuti osolíme Pampeliškové špagety můžeme podávat s holandskou omáčkou