Prémiový obsah
★★★★★
38.2K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Ředkvičky si nakrájíme na tenké plátky, celer a sýr nastrouháme a přidáme jogurt smíchaný s hořčicí,
Ředkvičky očistíme, omyjeme a nastrouháme nahrubo. Vložíme do mísy, přidáme trochu soli, natvrdo uvařená
Mladé ředkvičkové listy propereme a povaříme je krátce Talíř pokryjeme spařenými ředkvičkovými listy, polijeme
Svazek ředkviček si omyjeme a nakrájíme na plátky. Dáme do mísy spolu s nasekanou petrželkou, ochutíme
Do větší mísy nakrájíme ředkvičky, jarní cibulku a osolíme. Přidáme utřený česnek, sezamový olej, zakápneme
Ředkvičky si omyjeme a nakrájíme na menší kousky nebo na plátky. V misce smícháme olej, ocet a sůl. Směs
Omytou zeleninu nastrouháme nahrubo a ve větší míse promícháme s majonézou a sýrem. Pomazánku osolíme
Všechny suroviny nakrájíme, na drobné kostičky. Ve skleničce smícháme hořčici s olejem, octem a bílým
Ředkvičky opereme a najemno nastrouháme. Burské oříšky nameleme a smícháme s ředkvičkami. Dochutíme solí
Každou porci salátu pokapeme zakysanou smetanou a podáváme
Z ředkviček odřízneme kořen a nať, omyjeme je, necháme je okapat a pak nahrubo nastrouháme. Měkký salám