Prémiový obsah
★★★
7.9K čtenářů
25 m
Kuchař Berda
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Mleté maso, kukuřici, arašídy, sůl a chilli omáčku dobře promícháme. Z hmoty vytvarujeme asi 10 plochých
Zelené fazolové lusky spaříme ve vroucí vodě společně Podle chuti fazolkový salát s krevetami osolíme a okořeníme
Zelené fazolové lusky, omyjeme, uvaříme v osolené vodě Zakapeme trochou olivového oleje a salát posypeme nasekanou
Fazole propláchneme vodou a namočíme je do studené vody přes noc. Druhý den vodu slijeme a v jiné vodě
smícháme ostatní surovinu a přelijeme s nimi připravenou fazolovou
míse si smícháme olej, ocet, sůl, pepř a polijeme salát Servírujeme na ledovém salátu.
Salát omyjeme, natrháme, fazole slijeme a propláchneme , přidáme do mísy k salátu.
Zelené fazolové lusky spaříme ve vroucí vodě společně Zakápneme limetkovou šťávou Podle chuti fazolkový salát