Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Z konzervy vybereme tuňáka a necháme okapat. Pak ho na kousky posekáme. Dáme vařit vajíčka, zeleninu
Do zavírací misky si natrháme salát, polijeme balzamikem , rajčata si rozkrojíme a přidáme k salátu.
Tuňáka vyjmeme z konzervy a necháme okapat. Pak ho vidličkou rozdělíme na menší kousky. Zelenou cibulku
Šunku a sýr fontina položte na dva plátky chleba, přikryjte dalšími dvěma plátky a opečte v toustovači
Tuňáka nožem nasekáme na malé kousky. Dáme do mísy, osolíme a opeříme. Zakápneme limetkovou nebo citronovou
V mice rozmixujeme tuňáka, oloupaný česnek, smetanu, olej, kapary a limetkovou šťávu. Podle chuti osolíme
V misce smícháme tuňáka, oloupaný česnek, olej a smetanu. Vše rozmixujeme dohladka. Podle chuti osolíme
Z tuňáka v plechovce vylijeme tekutinu a dáme do misky. Poté přidáme pomazánková másla. Řepu nastrouháme
Vejce vložíme do kastrůlku s vodou, přivedeme k varu a poté odstavíme z ohně. Necháme 12 minut odstát