Prémiový obsah
★★★
5.7K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Do mísy vložíme mouku, vejce a nakrájené máslo. Vypracujeme hladké těsto a necháme ho v lednici odpočinout
Vše si smícháme dohromady, dokud nám nevznikne hezké těsto. Dáme na vymazaný a vysypaný plech, upečeme
V mléce rozmícháme kakao, přivedeme k varu, přidáme cukr, poté tuk a necháme rozpustit, půl hrnku odebereme
Hermelíny si pokrájíme na malé kostičky, vejce nastrouháme nahrubo, bagetku nakrájíme na kolečka. Hermelíny
Uvařený chřest překrojíme na větší kousky a přidáme k němu překrojená rajčátka. Smícháme s rukolou, kuličkami
Listy salátů natrháme a dáme do talíře na polévku. Salát můžeme podávat s parmezánem.
Ředkvičku si nakrájíme na kolečka, kedluben a mrkev na malé kousky. Přidáme kukuřice a smícháme s cottage
zbytek surovin nakrájíme na menší kousky a přidáme k salátu Na zálivku smícháme všechny ingredience a salát s ní
Zeleninu očistíme. Rajčátka rozkrájíme na čtvrtiny, ředkvičky na tenké plátky. Čekanku natrháme na drobné