Když potřebujeme loupat rajčata, před ponořením do vařící vody nakrojíme ve slupce křížek asi 1 cm velký, ve vodě se pak naříznutá slupka nadzvedne a je jednoduché začít loupat.
Žampiony a okurky nakrájíme na plátky a papriku a cibuli na drobné kostky. Přidáme cukr, pepř, majonézu
Žampiony nakrájíme na tenké plátky, dáme do mísy. Smícháme ocet, olej, citronovou šťávu a trošku soli
Nakrájené žampiony nakrájíme a orestujeme na pánvi dorůžova. Přidáme cibuli a slaninu. Osolíme, přidáme
Cibuli pokrájíme na kostičky, osmažíme na másle, zaprášíme moukou, osmažíme dozlatova, osolíme, zalijeme
V kastrolu rozpustíme máslo, zaprášíme moukou a 2-3 restujeme. Vzniklou jíšku zalijeme vývarem a vše
V hrnci rozehřejeme 3 lžíce másla a doměkka na něm podusíme cibuli a česnek. Přisypeme rýži a důkladně
Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. V hrnci rozpustíme máslo. Orestujeme nadrobno nakrájenou šalotku
Těstoviny uvaříme do poloměkka, scedíme, propláchneme studenou vodou a promastíme olivovým olejem. Všechny
Žampióny nakrájíme na plátky, orestujeme je na rozpáleném oleji, zalijeme je vejci, osolíme, opepříme
Žampiony nakrájíme a podusíme na oleji. Přidáme olivy, osolíme, opepříme a podlijeme vínem. Dusíme, dokud
Hlavičky žampiónů očistíme a vložíme do vymaštěné zapékací mísy. Náplň si připravíme ze sýra, másla,