1K čtenářů
1 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Ze skopového hřbetu nasekáme osm kotlet, postranní Kotlety mírně naklepeme, osolíme, pokapeme olejem,
rajčata, trochu vody, přivedeme k varu a vložíme zpět skopovou Omáčku procedíme, zeleninu do ní prolisujeme, přidáme
Mezitím si nakrájíme zeleninu na větší kousky, osolíme Nejdříve dáme na talíř kousky brambor, zeleninou a
Všechny zeleninu nakrájíme na větší kousky, podle chuti Zeleninu grilujeme a nakonec pokapeme olivovým olejem
Máslo rozehřejeme ve velké pánvi a kotlety na něm na Nerozmraženou zeleninu vložíme spolu s bílým vínem
Jehněčí kotlety omyjeme a osušíme. Přiložíme kotlety a feferonky.
Pak přidáme česnek, promícháme a přidáme ostatní zeleninu Mezitím osolíme a opepříme kotlety a opečeme je na
Vepřové kotlety zlehka naklepeme, osolíme, opepříme Přilejeme marinádu a výpek ze zeleniny, promícháme.
Očištěné a umyté maso nakrájíme na malé kostky, cibuli očistíme a drobné nasekáme, oloupaný baklažán