Prémiový obsah
★★★
3.3K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Šípky rozdrtíme (kuchyňský robot) a přelijeme převařenou vodou, zahřejeme na max 70 stupňů (1 hodina)
Na mírném ohni škvaříme asi hodinu až dvě, podle velikosti
Maso vložíme na rozpálenou pánev s olejem a osmahneme obou stranách ve vlastní šťávě a položíme je pod maso
Maso omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. dopéct. (200°C asi 10-15 minut podle tloušťky masa
Na oleji osmahneme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibulku. Přidáme osmahnout nakrájené párky nebo klobásku
Tvarůžky a okurky nastrouháme, cibulku nasekáme nadrobno. Vmícháme máslo, Lučinu, majonézu a bílý jogurt
Špagety uvaříme v osolené vroucí vodě na skus. Oloupané stroužky česneku a očištěné chilli papričky nasekáme
Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Po zpěnění přidáme nakrájené maso.
Až se voda vypaří tak přidáváme maso na kostky, které dusit asi hodinu a půl dokud maso nezměkne.
Nejprve promícháme maso se studenou vodou (nebo s C, přeléváme výpekem a podle potřeby podléváme vodou