Prémiový obsah
★★★
4.3K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Sýr a oloupané stroužky česneku dáme do mixéru a rozmixujeme. Vyklopíme do misky, přidáme žervé, tavený
Z plátků chleba nejdříve odřízneme kůrku. Namažeme máslem a poklademe salátem, cibulí a paprikou. Poté
Sýr nastrouháme na jemném struhadle a dáme do misky. Přidáme máslo, majonézu a prolisovaný česnek. Opepříme
Porce lososa omyjeme, dobře osušíme, osolíme, opepříme Potom porce lososa dáme na alobal potřený olejem, potřeme
Lososa rozdělíme na kousky, buď nožem nebo můžeme natrhat namažeme máslovou pomazánkou a na každý dáme kousek lososa
Druhou polovinu ozdobíme kousíčky lososa a koprem.
Potřeme tvarohoovu pomazánkou, přidáme kousek lososa
Rohlíky pokrájíme na kolečka, na která vidličkou nanášíme pomazánku, do které zapichujeme kolečko klobásy
Vejce uvaříme natvrdo, necháme zchladit a oloupeme. Nastrouháme najemno. Česnek oloupeme. Větší brambor