Prémiový obsah
★★★
7.1K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
Podáváme s pečivem a nakládanými brusinkami.
Uvařenou paštiku necháme vychladnout a teprve potom Paštika vařením nabude, proto sklenice příliš neplníme
Šalotku si nakrájíme najemno a orestujeme ji na oleji. Vložíme játra a opečeme dohněda. Opepříme, přidáme
Jakmile jsou játra hotové přidáme polovinu brusinek abychom měli v paštice větší kusy.
Na másle osmahneme nakrájená játra a nadrobno nasekanou cibuli. Dochutíme rozmarýnem, solí a pepřem.
Poté dáme do mixéru a rozmixujeme, do rozmixované paštiky přidáme mandle a brusinky a naplníme čisté sklenice
V hrnci rozpustíme máslo a na něm osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme houby a podusíme. Osolíme
Maso uvaříme a pomeleme. Vepřová játra pomele syrová a poté smícháme s masem. Přidáme syrová vejce a