Prémiový obsah
★★★★★
9.8K čtenářů
1 h 30 m
janapozarova
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Hovězí líčka očistíme, osolíme a opepříme. Dušená hovězí líčka vyjmeme a odložíme stranou.
Nejprve maso nasolíme a opepříme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostečky. Na oleji v kastrolku opečeme
Příprava masa: Na oleji opečeme líčka, která důkladně Líčka dáme do fresh folie a uděláme váleček.
Přikryté dusíme na mírném ohni do změknutí masa a podle
Přikryjeme dusíme na mírném ohni do změknutí masa a podle
Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na malé kostky. Na rozehřátém oleji osmažíme ze všech stran, osolíme
Maso nakrájíme na kousky a orestujeme na oleji. Maso přesuneme do pekáčku a přidáme nakrájenou zeleninu
Omyté líčka prudce osmahneme na rozpuštěném sádle. Maso vyndáme stranou a omáčku podle potřeby zahustíme
Příprava masa: V hrnci na oleji osmahneme nadrobno nakrájené kousky cibule. Přidáme kousky masa a krátce
Hovězí maso nakrájíme na kousky a osmahneme s cibulkou Podle chuti: Podle chuti můžeme k masu přidat mletou
Hovězí maso nakrájíme na kousky a osmahneme s cibulkou podle chuti také použijeme množství soli a pepře.