1.4K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Větší cibule oloupeme rozřízneme na poloviny, nařízneme shora asi do poloviny. Rozmělníme na jemno bylinkové
Z porcí kuřete odstraníme velké kosti a páteř, maso naklepeme paličkou, aby bylo téměř rovné, potřeme
Brambory oloupejte. Olivový olej zahřejte v prostorné pánvi a brambory do ní urovnejte vedle sebe, vložte
smícháme s masem, přidáme zbytek surovin a vytvoříme placičky
Plátky ryby osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej a přidáme plátky ryby kůží dolů. Snížíme teplotu
Lilek a cuketu omyjeme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Pak je osolíme a necháme chvilku ležet, aby pustily
Brambory oloupeme, omyjeme a asi 10 minut předvaříme v osolené vodě. Fazolky rovněž předvaříme asi 10
Porce kapra vykostíme, pokapeme bílým vínem, potřeme kořením kari, vložíme do kastrolku a necháme přikryté
Příprava masa: Hovězí maso dáme do mísy a přidáme sůl
Očištěné a omyté lipany osušíme čistou utěrkou. Na vnější straně lipanů utvoříme ostrým nožem řez ve
Očištěné a omyté rybí maso osušíme čistou utěrkou, nakrájíme na porce, osolíme, posypeme drceným kmínem
Hořčici, česnek, sůl, pepř a cukr důkladně promícháme a rozšleháme ve větší míse. Pak za stálého šlehání