Prémiový obsah
★★★
2.3K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Maso si nachystáme před pečením 48-72 hodin dopředu, nesmí být před naložením mražené!!!! jen čerstvé
Hovězí maso nakrájíme na větší kostky. Ve větším hrnci, ve kterém budeme Beef bourguignon
V misce smíchejte obě hořčice, přidejte worcester, med, sůl a pepř. Marinádou potřete celé maso a zabalte
Na pánvi rozpálíme olej s máslem a přidáme na delší nudličky pokrájené maso. To necháme před samotnou
Postup:Fazole:1) Rozpalte pánev na střední plamen. Přidejte olej, rozmarýn a pokrajený česnek a smažte
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a z potřeme hořčicí. Slaninu a salám podélně rozkrojíme, okurky a vejce
Příprava housek: Do sklenice nalijeme asi 100 ml mléka nebo vody a ohřejeme ji například v mikrovlnce