Prémiový obsah
★★★
1.5K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Díky kyselému prostředí dojde k chemické reakci, která zpomalí proces vaření. Brambory v pokrmech s kysaným zelím proto vařte vždy odděleně.
šťávy vmícháme smetanu a necháme přejít varem. bramborami a čerstvou zeleninou podle chuti.
Kapra povaříme ve vývaru společně s kořením doměkka omáčkou společně s kandovanými bramborami.
zeleninu, jako třetí vrstvu opět brambory. 2 lžičkách horké vody rozmícháme masox, zalijeme smetanou
Brambory uvaříme v osolené vodě a v míse smícháme se smetanou a lisovaným česnekem.
Očištěné a nakrájené brambory uvaříme v osolené vodě Po uvaření je zahustíme směsí ze smetany a mouky.
této chvíli přidáme rajčata nakrájená na plátky, smetanu a mléko, dosolíme a dusíme do změknutí brambor.
Očištěné osušené porce kapra pokapeme citrónovou šťávou Podáváme s opečenými bramborami a s dílky citrónu.
Kapra očistíme, vykucháme, hlavu a ocas odkrojíme, Podáváme s opákanými bramborami nebo bílým pečivem.
, podlijeme smetanou a pečeme v troubě při 180 °C. Podáváme s opečenými bramborami.