3.6K čtenářů
1 h 10 m
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme na kousky nakrájené maso. Stroužky česneku nakrájíme
Pórek nakrájíme, dáme do hrnce s máslem, osolíme a dusíme s trochou vody doměkka, poté přidáme mouku,
Zeleninu oloupeme, kapustu omyjeme a listy překrájíme na kousky. To stejné uděláme i se zbytkem zeleniny
Houby, cibuli a česnek nakrájíme na malé kousky a na másle orestujeme. Přilijeme vývar a kokosové mléko
Houby očistíme a nakrájíme na menší kousky. Na másle v hrnci osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme
Cibuli osmažíme, přidáme žampiony a také osmažíme. Podlijeme vývarem a podusíme asi 5 minut. Přidáme
másla a mouky a zalijeme vývarem z chřestu a následně kuřecím společně s kousky nakrájeného chřestu přidáme do polévky
Polévku necháme vařit na mírném ohni asi 15 minut. Hotovou polévku v talíři posypeme nasucho opraženými