Prémiový obsah
★★★★
2.9K čtenářů
1 h 40 m
Redakce Recepty.eu
Mléko ani polévka nevyteče při vaření z hrnce, potřeme-li okraj tukem.
Plátky masa naklepeme, na okraji malinko nařízneme, aby se nekroutily a osolíme. Každý plátek potřeme
Plátky masa naklepeme, na okraji malinko nařízneme, aby se nekroutily a osolíme. Každý plátek potřeme
zahustíme vývar směsí studené vody a hladké mouky a podle Podáváme s rýží nebo knedlíkem.
Hovězí plátky naklepeme, posolíme, okořeníme černým kořením. Na ně dáme čtvrtky vajec uvařených natvrdo
Pak opečeme ptáčky z každé strany, zalejeme horkou Jakmile je maso měkké vyjmeme z výpeku ptáčky.
Podle chuti můžeme dosolit a dopepřit. Podáváme s rýží či houskovým knedlíkem.
Poté vložíme ptáčky, které zalijeme vodou, aby byly Poté vložíme ptáčky zpět, podle potřeby dochutíme solí
Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Nasolíme, opepříme a potřeme lžičkou hořčice. Příprava náplně:
V hrnci na sádle ptáčky opečeme, vyjmeme je na talíř Ptáčky vyjmeme, odstraníme provázky, vývar dochutíme