Prémiový obsah
★★★
6.1K čtenářů
2 h
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
Nejdůležitější na hovězím guláši je dobře osmažená Netradiční hovězí guláš nejlépe chutná s bramboráčky
Hotový guláš podáváme ve vydlabaném opečeném bochníku
Jakmile je maso měkké, zahustíme guláš moukou rozmíchanou
Cibulku si nakrájíme nadrobno a osmahneme na sádle, poté přidáme nakrájené maso na kostky. Osolíme a
Na rozpálený tuk přidáme nakrájené maso. Opečeme dohněda a dáme vyndáme. Vsypeme nakrájenou cibuli, česnek
Na sádle orestujeme nakrájenou cibuli a polovinu česneku. Přidáme papriku, nakrájené maso, a koření.
Když máte víno zredukované, guláš zalijte vývarem. Po hodině guláš odklopte.