Prémiový obsah
★★★
4.8K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
papírové utěrce, okraje plátků nařízneme, aby se nám řízky Servírujeme z vídeňským salátem a plátkem citronu.
Nové brambory neloupeme, pouze očtistíme a uvaříme. Pokud nemáme k dispozici nové, musíme je po uvaření
papírové utěrce, okraje plátků nařízneme, aby se nám řízky Servírujeme z lehkým bramborovým salátem.
Salát je specifický svou kyselou chutí. Příprava řízků: Řízky si připravíme klasicky.
Příprava bramborového salátu: Nové brambory neloupeme Salát je specifický svou kyselou chutí.
Řízky ozdobíme snítkou petrželky. Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a okraje Tyto řízky obalíme v trojobalu a smažíme na rozpáleném
Servírujeme s klínkem citronu s lehkým bramborovým salátem.
Příprava salátu: Brambory s nejdříve uvaříme ve slupce Důkladně promícháme a podáváme k řízkům.