Skvrny od mastného vyčistíme tak, že skvrny pokapeme jarem a necháme působit.
Potom látku vypereme normálním způsobem, jak jsme zvyklí.
Uvařenou jahodovo-rebarborovou směs rozmixujeme ponorným Jahodovo-rebarborovou přesnídávku ozdobíme nasucho
Nakonec přesnídávku rozdělte do skleniček, navrch přidejte Přesnídávku si nejlépe vychutnáte vychlazenou.
Nakonec přesnídávku rozdělíme do skleniček, navrch Jahodovo-rebarborovou přesnídávku si nejlépe vychutnáme
Jablka dáme do hrnce s vodou, uvaříme doměkka, vychladíme a rozmixujeme. Poté přidáme cukr, šťávu a ještě
Jablka očistíme a nakrájíme na plátky. Ostružiny omyjeme a spolu s jablky vložíme do hrnce, podlijeme
Řapíky rebarbory oloupeme od dřevnaté slupky a dužinu nakrájíme na malé kousky. Nakrájenou rebarboru
Rebarboru a jahody nakrájíme na malé kousky. Vložíme do hrnce s citronovou šťávou a vaříme do změknutí
Do misky vložíme nakrájenou rebarboru a jahody. Důkladně promícháme s medem a dáme péct při 170°C na
Stonky rebarbory, omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Vložíme ji do hrnce a přidáme cukr i šťávu
Vejce vyšleháme s cukrem do pěny. Poté smícháme s polohrubou a celozrnnou moukou a práškem do pečiva.
Mléko vyšleháme s vejcem, biokysem a rozpuštěným máslem. Přidáme cukr, mouku, smíchanou s práškem do