Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Vypracujeme hladké těsto a vtlačíme do formiček na košíčky
natlačíme tenkou vrstvou do vymaštěných formiček na košíčky upečeme v horké troubě. (180 °C, 7 – 9 minut) Vychladlé košíčky
Ze surovin na těsto vypracujeme linecké těsto a menší Suroviny smícháme.Na dno košíčku dáme půl lžičky pikantní
Nám se nejvíce osvědčila tato: Linecké košíčky naplníme Linecké košíčky necháme ztuhnout a naskládáme do krabic
Poté ho smícháme s ricottou, vejci, parmezánem, špetkou
Nejprve si připravíme těsto. Smícháme všechny suroviny a důkladně propracujeme v pružné, hladké těsto
Nejdříve si připravíme špenátovou směs. Na olivovém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme
Rajčata důkladně omyjeme, nakrájíme na kostky a dáme do mísy. Poté osolíme mořskou solí a čerstvě mletým