Prémiový obsah
★★★
8.2K čtenářů
35 m
Kuchař Berda
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Salám, cibuli a pórek si nakrájíme na kousky, sýr nastrouháme nahrubo. Všechny suroviny kromě rohlíků
V jedná misce si smícháme suroviny na těsto a důkladně propracujeme dohladka. V druhé míse si utřeme
Plátek toastového chleba pokryjeme plátky nivy, dále dáme kousek másla utřeného se sardelovou pastou
Smícháme si mouky s práškem do pečiva, osolíme, přidáme máslo, nastrouhaný sýr a vypracujeme těsto, které
Kuřecí prsa nakrájíme na plátky a lehce naklepeme. Maso orestujeme na oleji. Přidáme vino a asi 100 ml
Hermelín podélně rozkrojíme a obě poloviny vydlabeme. Vložíme do misky a zlehka vyšleháme s kouskem másla
Uvařená vejce oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Cibule oloupeme a nakrájíme na půlměsíčky. Citron
Tvrdý sýr nastrouháme na jemném struhadle, do misky dáme máslo, necháme změknout a našleháme. Přidáme
Nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme nakrájený mozeček na kousky, vejce, osolíme, opepříme a za
Eidam nastrouháme najemno do mísy, přidáme lučinu, majonézu podle potřeby, prolisované stroužky česneku
Bagety nakrájíme na kolečka a potřeme Lučinou. Ozdobíme špenátem, ředkvičkami, šunkou, sýrem atd. podle