Prémiový obsah
★★★
99 čtenářů
25 m
janapozarova
Pokud máme rádi jemný a nadýchaný tvaroh, stačí jej smíchat s trochou perlivé minerálky.
Rozpálíme si olej, orestujeme nakrájený lilek a papriku do změknutí, osolíme a opepříme. Pomocí robotu
Do majonézy vmícháme utřený nebo prolisovaný česnek, sůl, citrónovou šťávu a cukr. Dochutíme bílým pepřem
Až asi po minutě ztuhne, jednu polovinu omelety posypeme Přes náplň překlopíme druhou polovinu omelety, kterou
Maso nakrájíme na malé nudličky, žampióny oloupeme a nakrájíme na plátky. Rozehřejeme olej a maso s houbami
Cibuli nakrájíme nebo nasekáme nadrobno a orestujeme asi 10 minut na rozehřátém sádle. Osolíme, posypeme
Buřty oloupeme a rozemeleme na masovém mlýnku nebo rozsekáme v nožovém mixéru najemno. Přidáme paštiku
vidličkou, aby byl chřest rovnoměrně rozprostřený v omeletě Hotovou omeletu přeložíme na talíř, podle chuti osolíme
Pak střed namažeme rybízovou marmeládou, omeletu zatočíme Kolem omelety nakapeme rum, zapálíme a ihned podáváme
Do vlažného mléka rozdrobíme droždí, posypeme cukrem a necháme po dobu 5 minut vzejít kvásek. V míse