Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
vytvarujeme na asi 30 cm dlouhý váleček a ten stočíme v preclík Preclíky přeskládáme na plech a necháme ještě 20-30
Brambory oloupeme, nastrouháme a přidáme vejce a mouku. Droždí dáme do mléka s trochou soli, přidáme
Z válečků poskládáme preclíky. V misce smícháme trošku mouky, soli a vody a preclíky
každého dílku vyválíme hada z kterého poté upleteme preclík Hotové preclíky pocukrujeme a podáváme.
Z válečků poskládáme preclíky. V misce smícháme trošku mouky, soli a vody a preclíky
Ty spleťte a vytvořte preclíky, které dejte na plech
Připravíme si formičku na preclíky, jednu plnou a jednu Těsto Vyválíme na 3 mm plat a vykrajujeme z něj preclíky
mikroténového sáčku s ustřihnutým rohem a tvoříme preclíky Hotové a ještě teplé preclíky můžeme posypat moučkovým