Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Z kvasnic a teplého mléka a cukru necháme vzejít kvásek. Poté přidáme mouku, vejce, zbytek mléka a olej
Zo žemle odkrojíme vrch, vydlabeme, striedku potrháme na menšie kúsky, zvlhčíme kyslou smotanou. Klobásu
Z kynutého těsta tvoříme housky různého tvaru, které Dohotovení: Housky potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme
Housky rozkrojíme, namažeme hummusem, rukolou, kapií
Plech přikryjeme utěrkou a housky necháme kynout 20 Během kynutí rozehřejeme troubu na 200°C, housky pečeme
Vykynuté housky potřete vajíčkem rozšlehaným s jednou Housky v takto připravené troubě pečte asi 15 minut
Smícháme mouku s droždím, kypř.práškem a poté přidáme, vodu, jogurt, olej a med. Yvparcujeme haldké ětsto
Z každého kousku uválíme váleček a zapleteme housku Vložíme plech s houskami a pečeme 20 minut (měly by