Prémiový obsah
★★★
7.1K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Každý hermelín rozkrojíme, obě řezné strany potřeme hermelíny neležely na sobě.
Přidáme na kousky nakrájené rajče, sušené rajčata, Podáváme s nakládaným nebo grilovaným hermelínem a
Hermelíny podélně rozkrojte na dvě části. V chladu a ideálně ve tmě nechte hermelíny uležet (
bobkový list, nové koření, trochu grilovacího koření, sušené Za 3 dny je hermelín perfektní.
Sklenici pořádně vymyjeme a naskládáme do ní hermelíny
Nachystáme si sklenice, cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. Poté do sklenic skládáme střídavě všechny