Prémiový obsah
★★★
5K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Hermelíny obalíme ve vzniklé směsi a smažíme v lívanečníku V lívanečníku se hermelíny smaží lépe, směs hezky drží
Polouvařený květák rozkrájíme na růžičky a necháme odkapat přebytečnou vodu. V misce smícháme polohrubou
Polouvařenou brokolici rozkrájíme na růžičky a necháme odkapat přebytečnou vodu. V misce smícháme polohrubou
papriku a špetku soli smícháme v misce na hladké těstíčko medailonky, které obalujeme namáčením v odleželém těstíčku
Mezitím si připravíme těstíčko z piva, vejce, mouky Odležené filety osolíme, opepříme a obalíme v těstíčku
bílku.Celerové plátky vyjmeme z marinády, osušíme a namáčíme v pivním těstíčku.
Vejce si rozmícháme s pivem, tvarůžky posypeme paprikou, obalíme v mouce, vejci a strouhance. Obalené
nastrouhaného sýra a jemně posekané petrželky připravíme těstíčko nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v těstíčku
s práškem do pečiva rozmícháme s vejci a pivem na těstíčko V těstíčku namáčíme řízky a v rozpáleném tuku je smažíme
Bílek ušleháme do tuha a sníh vmícháme do těstíčka. Závitky ponoříme do těstíčka a smažíme v horkém oleji