Prémiový obsah
★★★★
10.6K čtenářů
1 h
Kuchař Berda
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Vepřovou panenku nakrájíme na medailónky a okořeníme Ze sýra, smetany a šalotky připravíme omáčku.
Nejprve si panenku nakrájíme na medailonky. Medailonky podáváme s omáčkou, domácíma hranolkama
máslo, přidáme trochu oleje a z obou stran osmažíme medailonky
V pánvi na oleji smažíme medailonky asi 5 minut. V misce smícháme pomerančový džus, med, sójovou omáčku
Během marinování si připravíme omáčku. talíř a podáváme s opékanými bramborami a přelité omáčkou
Omyté a osušené panenky odblaníme a nakrájíme na medailonky zelenina změkne, odklopíme ji, navrch rozložíme opečené medailonky
víno, přidáme jogurt, citrónovou šťávu a sójovou omáčku talíře, doplníme opékanými bramborami a přelijeme omáčkou
Panenku nakrájíme příčně na plátky, mírně je naklepeme, osolíme a opepříme. Pak plátky vložíme do rozehřátého
Vepřové maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky Medailonky dáme do jablkové omáčky.