Prémiový obsah
★★★
7.2K čtenářů
1 h 10 m
Kuchař Berda
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Hotové karbanátky odkládáme na papírovou utěrku, abychom Podáváme se zeleninovým salátem a tatarskou omáčkou
Rukama z těsta vytvoříme karbanátky, které obalujeme
Ze směsi tvoříme pravidelné karbanátky, které zprudka Hotovou omáčku dochutíme octem nebo cukrem, případně
Máslo, majonézu, hořčici, nastrouhaná uvařená vejce, sůl a pepř promícháme na pomazánku. Na plech dáme
Omáčku dochutíme solí a pepřem a přeléváme s ní porce
Omáčka: Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli Zalijeme mlékem a necháme spojit v omáčku, kterou dochutíme
Vařme, dokud omáčka nezhoustne, přidáme koření, sůl
Gnocchi uvaříme dle návodu na obalu a necháme v teple stranou. Na pánvi na másle zpěníme nadrobno nakrájenou