Kovářův oheň
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 758 kJ / 1 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,22 g |
Tuky | 105,67 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 112 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 32,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 10. 2016 16:41
hosta: Dík
12. 10. 2016 16:40
leonz: Fotka není příliš kvalitní ale je to opravdu smetana. Už několik let vařím dietněji, tohle jídlo u nás skončilo v propadlišti dějin
12. 10. 2016 15:32
leonz: já nevidím olej, leč smetanu, která je v receptu popsaná
12. 10. 2016 15:22
Spíš by to mělo mít název plovoucí bramboráky když vidím jak plavou v tom oleji
8. 10. 2016 06:18
Hrabje.bas: Množství pepře není určeno, klidně si opepřete dle nároků a chutě. My oplechovanou pusu nemáme, pepřím rozumně Přesto jsou "ohnivé" dost.
Název jsem převzala
Název jsem převzala
7. 10. 2016 21:14
Ach jo. KOVÁŘŮV OHEŇ? To je trošku nepatřičný název! KOVÁŘŮV OHEŇ bych si představil mnohem mnohem ohnivější, i když to je o množství pepře, tohle je taková JISKŘIČIČÍNEČIČÍČKA. Název pokrmu má vypovídat o jeho charakteristice. Kdo to ostré neunese, tak si nebude dávat něco podobného.
22. 2. 2015 13:17
Adam : Taky mám ráda jednoduché recepty, dík
22. 2. 2015 12:08
Ahoj chci jenom dodat, že správně se to má dělat z kotlety,ale může se dát normální řízky jak vepřové tak kuřecí :) Předevčírem jsem to po prvé dělal na praxi a bylo to vynikající tak to jdu dnes zkusit a doufám že to dopadne dobře :) Tak jednoduché a levné jídlo a jak je to skvělé :)
6. 2. 2012 12:31
neznám. Ukládám na vyzkoušení
6. 2. 2012 11:46
Ukládám hned vyzkouším.Dávám bodík už se těším na mňamku.
19. 5. 2010 22:14
My tomu teda říkáme Krakonošův oheň, ale přidáváme do něj ještě lžičku papriky a špetky chilli + místo řízečků maso nakrájíme na nudličky :o)
22. 2. 2010 23:11
Lákavé+1
22. 2. 2010 11:04
To může být dobré, vyzkouším a povím jak chutnalo. Na obrázku to vypadá moc dobře a hlavně - rychlé a jednoduché vaření.
22. 2. 2010 08:51
22. 2. 2010 05:02
vyzkouším, dávámbod.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 6 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 7 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 8 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 14 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 4 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 5 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 5 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 5 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 5 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 5 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 6 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 6 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Náš život s celiakií aneb Jak jsem měnila pojišťovnu kvůli příspěvkům a co se vlastně pro celiaky nabízí
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Další recepty
Tématické fráze: krakonošův oheň krakonošuv ohen recept kovářův chléb kovářův chléb recept vareni na ohni recepty na ohni kovářův chleba recept krakonosuv ohen recepty na ohen vaření na ohni recepty chleba na ohni kureci krakonosuv ohen recepty krakonošův oheň oheń recepty kovářův chléb recept na krakonosuv ohen oheń příloha k bramboráčkum jak udělat oheň? maso na oheň
Suroviny: řízek vepřový, cibule, pepř, šlehačka, sádlo
Kovářův oheň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RlgO
26 názorů