Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kovářův oheň

Hodnocení receptu je 4,9 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

21. 2. 2010 20:20

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 758 kJ / 1 137 kcal
Bílkoviny10,22 g
Tuky105,67 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 112 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy32,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala

12. 10. 2016 16:41

hosta: :-K Dík

zizala zizala

12. 10. 2016 16:40

leonz: Fotka není příliš kvalitní :-( ale je to opravdu smetana. Už několik let vařím dietněji, tohle jídlo u nás skončilo v propadlišti dějin :-*

hosta hosta

12. 10. 2016 15:32

leonz: já nevidím olej, leč smetanu, která je v receptu popsaná;-)

leonz

12. 10. 2016 15:22

Spíš by to mělo mít název plovoucí bramboráky když vidím jak plavou v tom oleji :-D

zizala zizala

8. 10. 2016 06:18

Hrabje.bas: Množství pepře není určeno, klidně si opepřete dle nároků a chutě. My oplechovanou pusu nemáme, pepřím rozumně :-8 Přesto jsou "ohnivé" dost.
Název jsem převzala :-p

Hrabje.bas

7. 10. 2016 21:14

Ach jo. KOVÁŘŮV OHEŇ? To je trošku nepatřičný název! KOVÁŘŮV OHEŇ bych si představil mnohem mnohem ohnivější, i když to je o množství pepře, tohle je taková JISKŘIČIČÍNEČIČÍČKA. Název pokrmu má vypovídat o jeho charakteristice. Kdo to ostré neunese, tak si nebude dávat něco podobného.

zizala zizala

22. 2. 2015 13:17

Adam : Taky mám ráda jednoduché recepty, dík:-):-K

Adam

22. 2. 2015 12:08

Ahoj chci jenom dodat, že správně se to má dělat z kotlety,ale může se dát normální řízky jak vepřové tak kuřecí :) Předevčírem jsem to po prvé dělal na praxi a bylo to vynikající tak to jdu dnes zkusit a doufám že to dopadne dobře :) Tak jednoduché a levné jídlo a jak je to skvělé :)

cathleen cathleen (moderátorka)

6. 2. 2012 12:31

:-))neznám. Ukládám na vyzkoušení:yes:

anomis

6. 2. 2012 11:46

Ukládám hned vyzkouším.Dávám bodík už se těším na mňamku.:yes::-):-p

blacinka blacinka

19. 5. 2010 22:14

My tomu teda říkáme Krakonošův oheň, ale přidáváme do něj ještě lžičku papriky a špetky chilli + místo řízečků maso nakrájíme na nudličky :o)

eva hubova eva hubova

22. 2. 2010 23:11

Lákavé:yes::yes:+1

Jiřička

22. 2. 2010 11:04

To může být dobré, vyzkouším a povím jak chutnalo. Na obrázku to vypadá moc dobře a hlavně - rychlé a jednoduché vaření. :yes::yes::yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

22. 2. 2010 08:51

:-):yes:

zdena 3

22. 2. 2010 05:02

vyzkouším, dávámbod.:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krakonošův oheň krakonošuv ohen recept kovářův chléb kovářův chléb recept vareni na ohni recepty na ohni kovářův chleba recept krakonosuv ohen recepty na ohen vaření na ohni recepty chleba na ohni kureci krakonosuv ohen recepty krakonošův oheň oheń recepty kovářův chléb recept na krakonosuv ohen oheń příloha k bramboráčkum jak udělat oheň? maso na oheň

Suroviny: řízek vepřový, cibule, pepř, šlehačka, sádlo

TopRecepty.cz

Kovářův oheň

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RlgO