Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 1590 min Doba přípravy: 1440 min Doba tepelné úpravy: 150 min

1590 min (1440 min příprava + 150 min tepelná úprava)

25. 2. 2010 21:24

Suroviny

Porce: 4-6

Nutriční hodnoty

Energie216 247 kJ / 51 684 kcal
Bílkoviny3 013,98 g
Tuky4 022,17 g
Vláknina104,20 g
Cholesterol 10,47 g
Sodík 164,71 g
Sůl402,00 g
Sacharidy806,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

opuncie opuncie

26. 2. 2010 12:29

No to je paráda! Já na to mám takovou chuť :-p. A ty nádherný fotky, to už je opravdu zbraň hromadného ničení. bodík. A kdybych mohla dát pět, tak dám :yes:

cardanka

26. 2. 2010 09:52

Jak jsem foto receptu :-Ouviděla....jasná jiskra, že je Colombova ;-) Super receptík:-p, posílám 10.bodík:yes:

bara.it bara.it

26. 2. 2010 09:07

:yes:8:yes:

monikaK

26. 2. 2010 08:27

Tak to si nechám líbit:yes::yes::yes::yes:

sebena sebena

26. 2. 2010 00:22

Úplně se mi sbihaji sliny:-p:yes::yes: a jak je to úhledně naservírované;-):-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 2. 2010 23:35

:yes::yes:

BILKOVAI BILKOVAI

25. 2. 2010 23:31

Jak malované:-O:-K:yes:

Colombo65 Colombo65

25. 2. 2010 23:17

... jasan, rýže je u nás "numero UNO";-);-);-)

Bibinka Bibinka

25. 2. 2010 23:04

Otíku, moc pěkný a dobrý recept a mám dojem, že se musím s Krkovičkou znát, protože tohle dělám také. Že vy máte doma hodně rádi rýži:-? Máš jí totiž na většině receptech a já bych jí mohla Taťuldovi dělat denně;-) Dávám jednoznačně boda:yes:

Colombo65 Colombo65

25. 2. 2010 21:53

... jak na zámku ;-);-);-)

Eliza Eliza

25. 2. 2010 21:50

Ách jo ;-), děti poslední dobou odmítají hovězí (no u syna je to běžný stav...) a já bych si to tak dala...:-p Colombo, ti tvoji doma se ale mají...:-K
+:yes:

vybusna vybusna

25. 2. 2010 21:48

aaaach....:yes:

Paprika Paprika

25. 2. 2010 21:29

Vypadá to dost jedle. Mňam. Něco podobného asi budeme znát pod pseudonymem frakfurtská hovězí pečeně, že? :-D:-D ;-)

spagetka spagetka

25. 2. 2010 21:28

Ty jsi fakt provokatér....:-D:-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: hovězí pečeně hovězí kulatá plec hovězí pečeně recept hovězí pečeně recepty hovězí pečeně na divoko frakfurtská polévka pečeně z krkovice krkovička recepty kulatá plec recepty hovězí kulatá plec frakfurtská pečeně frakfurtská omáčka hovězí pečeně krk recepty hovězí kulatá plec recepty hovězí kulatá plec recept kulatá plec recept frakfurtská hovězí pečeně pecene hovězí vepřová plec dle uzenáře hovezi pecene na speku

Suroviny: plec hovězí kulatá, cibule, mrkev, petržel, koření, párky, olej, sůl, pepř, mouka hladká, špek uzený

TopRecepty.cz

Hovězí pečeně uzenáře Krkovičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QknL