Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí zavináče z kapra - dělal manžel

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 2. 2010 21:28

Suroviny

Porce: asi 20 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zdenka1

14. 8. 2018 18:20

Zavináče dělám podle tvého receptu již dlouho a až teď jsem si všimla, že jsem zapomněla ohodnotit. Posílám pochvalu:yes: a přidávám bodík. Všichni, kteří ochutnali říkali, že jsou lepší než kupované<3. Koření svařím v nálevu, přecedím a nechám vychladit. Studeným nálevem zaleju rybu. Z takto připravených zavináčů dělám i rybí salát.

zewlis

19. 8. 2014 19:45

Není to moc rozblentany z toho kapra přece jen je to mastný o proti bilim rybám.....:-O:-//

Dagmar Masliková

30. 1. 2013 23:09

:-))naprosto úžasný recept!Každému doporučuji.První várku jsem dělala ze 6ti kaprů,jen se po nich zaprášilo.Zrovna jsem zadělala druhou a bude jen na chut-ze dvou a půl kapra. Moc děkuji autorovi!

Zdenka +++ Zdenka +++

31. 10. 2011 18:37

Helena, to nevim jestli se dá dat hlávkové děláme to jen ze sáčku :-K

Helena

31. 10. 2011 18:30

Právě se na ten Váš recept chystám, nasolila jsem naporcocvaného kapra. Jsem sama zvědavá a už se těším. Chtěla jsem se prosím zeptat, dalo by se tam dát hlávkové zelí? Děkuji za odpověd a dám vědět, zda jsem to zvládla. P a Přeji hezký večer, všem a díky. Helena

jajjina

2. 1. 2011 11:57

:yes:

Zdenka +++

30. 7. 2010 21:24

Jana Remková, :-K:-K:-K:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 7. 2010 18:34

Śmankote, jak jsem to mohla přehlídnout?:-O:yes::yes:

jana

4. 5. 2010 09:25

keler je na zavináče nejlepší

Zdenka +++ Zdenka +++

26. 2. 2010 18:16

jiří díky za bodík:-D:-D:-D

Jiri V. Jiri V.

26. 2. 2010 17:29

Zde si všichni tykají .:-)) Tykání je zde normální .:-K
Postup popsala Zdenka +++ , děláme to stejně , jen z bílé ryby .
Chytání plevených rybek je manželčina oblíbená zábava , tak těch máme nejvíce .O teplotě nálevu se již tady psalo .
A hodně nasolit , jak píše Zdenka+++ , není třeba se bát .
Solím opravdu pořádně .Ryba si vezme soli kolik potřebuje , nepřesolí se .Navíc sůl rybu očistí a vytáhne tekutinu , čímž se rybí maso stane pevnější.Octový nálev tenké kostičky rozpustí , velké kosti změknou a uvolní se ve svalovině . Dají se pak pěkně vytáhnout .Ostatní je v receptu Zdenky+++.
Ještě jednou Zdenko+++ :yes: . Bodík jsem již dal .:-K

Lusinda79

26. 2. 2010 17:01

Jirko-jak řekneš tak udělám.:-OVěřím rybářovi;-)Jiří-můžu tykat?:-8

Jiri V. Jiri V.

26. 2. 2010 16:59

Nálev máme obvykle připravený předem a uložený ve spíži a tam je chladno , tak jsem napsal chladný .Rozhodně by se ryby na zavináče neměly zalévat horkým nálevem .Zde se jistě shodneme . ;-)

Zdenka +++ Zdenka +++

26. 2. 2010 16:15

manžel dává vlažný lák :-p

Lusinda79

26. 2. 2010 15:16

Alespoň se člověk něco přiučí;-), já jsem vždy myslela, že na rybu se leje vlažný.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zavináč výroba zavináčů zavináče zavináče recept matesy z kapra nálev na zavináče nakladany kapr výroba domácích zavináčů zavinace z bile ryby recept na zavináče matjesy z kapra zavinače z cejnů jak udělat zavináč recept zavináče zavinac recept rybí zavináče kapr v nálevu jak vyrobit zavináče recepty zavináče jak udělat zavináče

Suroviny: kapr, sůl, ocet, cibule, zelí kysané, zelenina kořenová, bobkový list, koření nové koření, pepř celý

TopRecepty.cz

Domácí zavináče z kapra - dělal manžel

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RlOK