Rychloptáčci
Suroviny pro 1
1
asi 6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 371 kJ / 1 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,00 g |
Tuky | 64,62 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 3,63 g |
Sacharidy | 26,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 2. 2010 16:21
opuncie, opravdu dávám všechno hned já vařím v papináku a mám to za 20 minut hotové ale můžete to dát potom a vajíčko není gumové
26. 2. 2010 12:26
Opravdu dáváš všechno hned na začátku dušení masa? I vajíčko a okurku? Není potom vajíčko gumové a okurka rozvařená? Maso se přece dusí dost dlouho.
26. 2. 2010 08:22
priklanam sa k nazoru olina16
25. 2. 2010 22:10
U nás rozstřelený a vejce i okurku nakonec a ještě přidávám rozškvařenou slaninku na kostičky.
25. 2. 2010 21:45
Jj u nás to jsou rozlítaný ptáci :D jen vajíčka a okurek dávám až nakonec
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 8 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 21 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 49 minutami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 1 hodinou
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 1 hodinou
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 1 hodinou
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 2 hodinami
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 4 hodinami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 5 hodinami
Pikantni houbový guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Máte trochu jablek, hrušek nebo jiného ovoce, které se nevyplatí zavařovat? Připravte si rychlý kompot do hrnce
Jak nakrájet cibuli. Zvládnete to bez říznutí i potoků slz. Poradíme, jak na to
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Další recepty
Tématické fráze: rozstřelený ptáček rozstřelený španělský ptáček rozlétané ptáčky rozlítaní ptaci rozlítaný španělský ptáček z vepřového rozlitane ptacky rozstřelení ptáčci rozlítaní ptáčci rozlitany ptaci omáčka rozlítaní ptáci rozstrelene ptacky kuchařská pohotovost španělský ptáček recept na rozletáné ptáčky rozlítaný španělský ptáček recepty rozlítaný ptáček hovězí rozlítaný ptáčky roztřelený ptáček španělské ptáčky pro začátečníky rozlítaný španělský ptáček rozlítaný ptáčci
Suroviny: maso vepřové, cibule, olej, sůl, pepř, hořčice plnotučná, vejce, okurky sterilované, párky, salám
Rychloptáčci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VvAW
5 názorů