Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí hamburger vepřový

Sezóna grilování a venkovních dýchánků už skončila, ale to nevadí. Výtečný a šťavnatý burger si můžete připravit i doma na obyčejné pánvi. Sáhněte tentokrát po vepřovém masu a domácím dresinku.

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

26. 2. 2010 23:21

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 656 kJ / 1 113 kcal
Bílkoviny101,90 g
Tuky73,85 g
Vláknina0,70 g
Cholesterol 403 mg
Sodík 1,05 g
Sůl2,50 g
Sacharidy9,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pavel

10. 1. 2014 19:00

Maso stačí osolit a opepřit,když se budete trochu zajímat o gastronomii tak zjistíte že na výrobu hamburgerů se nepoužívají žádné směsi.Neděláte karbenátky tak si to laskavě uvědomte.;-)

chiko

30. 5. 2012 16:16

ja osobne davam do smesy masa jeste na jemno nakrajenou cibulku a jedno vejce + trosku worchestru jinak jen sul a pepr :-p

JitkaKytka

21. 12. 2011 15:14

Jája:
Proč by muselo být maso neochucené, když přidáte jen pepř a sůl? Máte-li kvalitní a čerstvé maso, je přeci jeho devizou jeho chuť a né chuť kořenící směsi a navíc pročtete-li komentáře, dozvíte se, že je možné použít jakékoliv koření, sýra, a nebo worchesteru i kořenící směsi. Je to jen o fantazii kuchaře:-).
Biftek máme také nejraději jen pepř a sůl :-p. A o vodě se v komentářích taktéž píše ;-).

rebeka rebeka

21. 12. 2011 14:45

Eliza: no, Eli, jestli umí vařit tak dobře, jak "ovládají" pravopis, tak....:-?:-?:-?:-!:-!:no:

Jája

21. 12. 2011 13:15

n já se nedivim že jim to přišlo hnusný jak prse, maso neochucený a ještě s přidanou vodou( ?????) , a ten dresing? NO COMMENT.

mira

1. 8. 2011 15:47

vyskousejte recept stavnata lucka syr je vevnitr masa avypada jak letajici talir kdys do nej kousnete tak vytece syr najdete bestak na netu nebo se podivejte na porad vasnivy jedlik co chodi na spektrum men vs food je tam spousta dalsich grylovanych chutovek

chocolate chocolate

29. 7. 2011 17:18

Výborné je přidat do smesky na hamburgery trochu worchesteru.

JitkaKytka JitkaKytka

29. 7. 2011 17:12

Zdravím.
Samozřejmě můžeme zvolit i jiný druh masa, např. hovězí bude také dobrá volba ;-).
Myslím, že Eliza to trefila :-)):yes:.
Chlapi, a co použít místo pepře kořenící směs Gril?... Ta je o dost výraznější, jak pepř. Jen pozor na přidání soli. Ta už totiž zpravidla v kořenící směsi bývá.:-)

Eliza Eliza

29. 7. 2011 16:34

Mně recept připadá v pohodě. Jde spíš o to, jestli s kámošem umíte vařit...;-)

David vašek

29. 7. 2011 16:32

skoušeli sme to s kamarádem a bylo to hnusný jako prase ten 1 hambáč ale ten druhej už trošku měl chut ale příště rači to udelame z kuřecího :-! :D :D :D

JitkaKytka JitkaKytka

22. 1. 2011 22:45

Pizza by byla taky fajn ;-). U nás k tomu taky musí být jen bulky sypané sezamem.... s houskou to není úplně ono (pro nás) :-). Tak dobrou chuť u pizzy. :-))

koko jumbo

22. 1. 2011 19:21

chtěli jsme si recept připravit,ale v krámě neměli bulky:-( dem si dělat pizzu:-p

Betina

27. 2. 2010 14:23

:yes::-p

JitkaKytka JitkaKytka

27. 2. 2010 13:00

Ano, je to šťavnatější a lépe se směs vyšlehá. Té vody ale opravdu jen malinko - cca 3 lžíce.

Katarinka

27. 2. 2010 11:14

Je lepšie,keď ide do hamburgera voda?Je to šťavňatejšie?Ešte som to neskúšala.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí hamburger z mletého masa domácí hamburger hamburger z mleteho masa hamburger recept domácí hamburger recept výroba hamburgrů hamburger z vepřového masa domácí hamburgery vyroba hamburgeru dresing na hamburger recept na domácí hamburger recept na hamburger směs na hamburger maso na hamburger hamburger z mleteho veproveho masa hamburger recept na hamburgery z mletého masa domácí hamburger z vepřového masa vepřové hamburgry recepty na hamburgery z veproveho masa

Suroviny: maso vepřové mleté, sůl, pepř, voda, houska hamburgerová, salát ledový, rajče, okurka čerstvá, cibule, madeland, majonéza, kečup sladký, hořčice

TopRecepty.cz

Domácí hamburger vepřový

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/08YK