Srnčí maso po zámecku
Zvěřina má méně tuku než jiná maso. Pokud je maso mladé, není potřeba ho nakládat (mořit) a můžeme ho ihned zpracovávat. Zde je ke zjemnění masa použito červené víno a rozpuštěné máslo.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 8 242 kJ / 1 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 202,60 g |
Tuky | 104,50 g |
Vláknina | 5,02 g |
Cholesterol | 591 mg |
Sodík | 2,30 g |
Sůl | 5,70 g |
Sacharidy | 20,74 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 12. 2016 16:35
Opravdu musím ohodnotit, a to jen tou nejlepší známkou. Dnes vyzkoušeno ze srnčí kýty a otestováno na myslivcích i nemyslivcích a všichni jen chválili a přidávali si. Jako přílohu jsem zvolila opečené brambory.
9. 9. 2011 18:02
to je teda krásné foto vylouplo se z náhodných
8. 8. 2010 13:15
Jahodo to se ti povedlo,dle fotečekjídlo by se mohlo klidně tak servírovat i na zámku+1Receptík jak vidno je super
8. 8. 2010 13:07
Po dlouhé době jsem byla obdarována srnčím, tak si to užívám. Zvolila jsem tento recept, protože mne zaujal svou jednoduchostí(a také čtu v komentářích, že byl problém s fotkou). Chuťově to bylo skvělé-k tomu není prostě co dodat.Ke zvěřině patří zavařenina, tak jsem zvolila hrušky a přikládám foto (ale není, jak ze zámecké hostiny )
2. 6. 2010 04:58
Dělám taky tak.
28. 2. 2010 21:28
Krásný recept, ale fotka je zřejmě opět zkopírovaná
28. 2. 2010 21:24
To není špatný zoom, to je scanner.Kláro už vám to psala Maris-fotky výhradně vlastní.
28. 2. 2010 21:22
Koukni na tu fotku je to zormazaný. Pokus se o menší zoom . Jinak je to dobrej receptík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 13 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 16 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 7 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 8 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 11 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 11 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 11 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 11 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 11 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 12 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: srnčí maso recepty recepty z srnciho masa srnčí maso recepty ze srnčího masa recepty na srnčí maso srnčí maso nejlepší recepty recept na srnčí maso recepty srnčí maso srncí maso recept srnci recepty recepty ze srnčího recept srnčí maso recept ze srnčího masa nejlepší recepty ze srnčího recept na srnčí pokrmy ze srnčího masa srnčí recept srnčí maso cena cena srnčího masa srnči kyta
Suroviny: kýta srnčí, koření na divočinu, máslo, slanina, cibulka, víno červené, citron, olej, sůl, pepř mletý
Srnčí maso po zámecku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZjj
8 názorů