Bramboráky
Kdo by neznal tradiční bramboráky? Do červena vypečené, do daleka vonící kmínem, česnekem a majoránkou! Klasika z několika málo surovin, která patří k levným lidovým pokrmům našich babiček a my se k ní stále rádi vracíme.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 139 kJ / 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,11 g |
Tuky | 8,89 g |
Vláknina | 15,17 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 153 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 81,60 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 9. 2023 12:25
Dobré jídlo, aji mému bratrovi chutná
19. 5. 2023 13:08
franto: 🤣🤣🤣🤣👀👍👍
28. 10. 2021 20:45
Ten nezklame..přidávám foto..
12. 5. 2021 16:54
Eja57: Mouku ne, souhlasím. Ale trochu strouhanky ano. Jsou křupavější.
1. 9. 2020 07:05
Larry61: A já zase hlavně s mlékem. Stačí opravdu jen malinko, těstíčko neztmavne.
31. 8. 2020 18:35
A hlavně bez toho mléka!
27. 3. 2020 18:47
Skvělej recept
20. 12. 2018 15:51
Assasins: mouku nikdy nedávám, strouhám brambory napůl najemno a nahrubo - máme rádi ty opečené roztřepené kraje....
20. 12. 2018 12:03
No uvidíme , já dávám do těsta vždy trochu mouky ale není ji tam potřeba moc stačí pouze trochu ????????
1. 7. 2018 12:56
Hana:Dobrý den,můžu se zeptat proč dáváte do bramboráku tvaroh je to lepší s tvarohem?
Děkuji Lucie Kopecká
Děkuji Lucie Kopecká
24. 5. 2017 12:02
23. 3. 2017 17:28
Zkuste přidat ještě trochu kypřícího prášku do pečiva
22. 3. 2017 11:44
Já dávám do bramboráku vaničku tvarohu , a strouhám půl na půl , na jemno a na hrubo
5. 3. 2017 19:28
Ja davam miesto muky pomrvene suche rožky a ziadne vajcia.
23. 1. 2017 10:23
Pro ty, co neradi strouhají. Vyzkoušejte brambory a česnek zpracovat v mlýnku na mletí masa. Jde to o poznání rychleji a je výborné.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 14 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 16 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 8 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 11 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 11 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 12 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 12 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 12 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 13 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak pěstovat, sklízet a sušit majoránku. Oblíbená rostlina je důležitým kořením naší kuchyně
Maso ukryté v bramboráku: Připravte si vynikající řízek Ondráš. Poradíme, jak ho vylepšit!
Kde se levně najíst v Karlových Varech? Obědové menu za 169 Kč pořídíte dál od centra, plněná bageta vyjde na 45 Kč
Další recepty
Tématické fráze: bramboraky bramboráky bramboráky recept bramboráky recept bramborak bramborak recept na bramboráky recept na bramboráky recept bramboráky recept bramboráky bramborák recept bramborák recept testo na bramboraky recept bramborák recept bramborák těsto na bramborák recept na bramborak recept na bramborák domácí bramborák recepty na domácí bramboráky
Suroviny: brambory, česnek, mléko, mouka polohrubá, vejce, majoránka, kmín drcený, sůl, olej
Bramboráky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Byk
97 názorů