Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí srdíčka s mrkví a hráškem

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

6. 3. 2010 00:21

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 970 kJ / 471 kcal
Bílkoviny47,48 g
Tuky19,97 g
Vláknina8,55 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 387 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy22,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jídlo je vhodné i pro malé děti. Měla jsem trochu obavu, protože jsem srdce vařila poprvé, ale kluci snědli každý plný talíř a moc jim chutnalo.

Kdybych nechodila sem na TOPky, tak bych srdce nikdy ani nekoupila. Takže díky holky - vy víte, které z vás myslím. :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Paprika Paprika

23. 4. 2015 10:29

TerezaVe::-);-)

TerezaVe

21. 4. 2015 19:54

Nebezpečně dobré i v bezlepkové verzi bez jíšky (vůbec mi tam nechybí, nebylo třeba nahrazovat) a s kmínem místo kari kvůli batoleti. Ani vývar nebyl po ruce a vůbec to nevadilo.
Ještě než se v mikrovlnce dovařila rýže, stihla jsem zkonzumovat dvě misky. :-) Dobře že jsou zbytky od včera, jinak by nebylo možná zítra co k té rýži přikousnout. :-)
Jen jsem vařila asi o půl hoďky déle trochu více doměkka.

Ivana79 Ivana79

9. 12. 2013 18:15

Vidím že deťom chutilo ;-):-D je to tak trochu také "detské" jedlo,ale nám chutilo tiež a dosť :-p:yes: Robila som z kuracích srdiečok :-)Posielam ti bod a fotku :-K

Jenda1 Jenda1

6. 3. 2010 12:09

Papričko, srdíčka a žaludky zbožňuji. V "zeleninové úpravě" jsem je ještě nedělal a určitě vyzkouším.Recept i foto se mi líbí. :-!:-)):yes::yes::yes: +8

misza misza

6. 3. 2010 11:31

Papričko fotky jsou velice lákavé:-* :yes:

Lusinda79

6. 3. 2010 11:16

Papri hošíci jsou kouzelní-reklama na maminčinu kuchyni:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

6. 3. 2010 10:44

Vypadá to úžasně a jedle:-p:yes::yes:+

michsamant

6. 3. 2010 10:42

:-p:yes:

vybusna vybusna

6. 3. 2010 09:59

tak toto je este len krasny receptik+

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

6. 3. 2010 09:26

Papriko . MOC PRIMA. SRDÍČKA pravidelně kupujeme, ale zatím jsme je využívali pouze na srdíčkový guláš, spolu s kachními krky(obranými) do ryzeta,falešnou drškovou polévku a vždy trochu do polévky drůbkové. Ale toto bude další MÉ jídlo. A máš pravdu, že čerstvé je čerstvé. Vše bych zvládl čerstvé, ale hrášek asi ne. Zkusím nějakou "Královskou zeleninovou směs - velmi opatrně- abych neudělal bláto. Ještě se ozvu. ZATÍM aspoň + bodík č.4. PA Václav

sebena sebena

6. 3. 2010 00:35

Jj to já znám a to jsme zatím jen dva co teprve až nás bude víc;-) Každopádně některou srdíčkovou verzi určitě vyzkouším, pak napíšu jak to dopadlo;-)

Paprika Paprika

6. 3. 2010 00:29

No to víš - z jedné suroviny se snažím uvařit pro všechny, ale vždycky to nejde. Už takhle mi vadí míchat 2 hrnce najednou :-// :-D:-D

sebena sebena

6. 3. 2010 00:26

Koukám, dneska byl u Papriky srdíčkový den:-D:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: guláš z krůtích srdíček krůtí srdíčka gulas z krutich srdci kruti srdicka recept srdíčkový guláš pokrmy z mrkve krůtí srdce recept krutí srdce guláš recept krůtí s mrkví kruti srdicka gulas jak uvařit krůtí srdce krutí hrášek mrkev krůtí guláš s mrkví recepty z mrkve krůtí srdce recepty recept na krutí srdíčka krutí srdce guláš guláš ze krůtích srdíček vyvar z krutich srdicek pokrmy z krůtích prsou

Suroviny: srdce krůtí, olej olivový extra virgin, cibule, vývar, bujón, mrkev, hrášek mražený, sůl, pepř, koření kari, jíška

TopRecepty.cz

Krůtí srdíčka s mrkví a hráškem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/16Yj