Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brokolicový nákyp

Hodnocení receptu je 5,0 (49×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 3. 2008 13:25

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 870 kJ / 1 403 kcal
Bílkoviny87,39 g
Tuky57,39 g
Vláknina25,23 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 1,82 g
Sůl4,29 g
Sacharidy121,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

10. 10. 2023 08:18

:-)<3:yes::yes: také dělá a peču jako muffiny :-K

jechurova

19. 1. 2021 13:58

Místo měkkého salámu jsem omrskla na cibulce mleté kuřecí maso a do směsi nastrouhala goudu !! ???? Vynikající pochoutka!!! ????❤️????????

JituleB

23. 6. 2019 18:52

místo měkkého salámu jsem dala cca 30 dkg mletého masa, nastrouhané 2 mrkve, 15 dkg strouhaného eidamu, zapomněla jsem na muškátový oříšek, bylo to vynikající teplé s bramborem a salátem a vynikající studené s chlebem večer k večeři, dělala jsem to poprvé, ale určitě ne naposled, opravdu mňamka :yes::yes::yes:

schejbina

27. 3. 2019 12:34

Místo salámu dávám uzené tofu. Chutná nám to teplé i studeně. :-)

Bubuna

6. 4. 2014 15:54

výborný, doporučila mi ho dcera. Studený mi chutná více;-)

Magda

8. 3. 2014 14:21

tento recept už znám pár let a je to vážně ňaminka.:yes: Já tam přidávám dovnitř jak eidam, tak navíc ještě květák a mraženou zeleninu(jakoukoli), dávám do bábovky, vypadá to pak krásně a peču tak hodinu

hana

9. 2. 2014 11:39

:-)Vynikající, dá se studený i teplý. Výborná a rychlá úprava brokolice.

m31m31

8. 2. 2014 18:04

doporučuji, je výborný, místo salámu jsme dala uzenou krkovičku :-)

MilaO

23. 1. 2014 15:49

Přidala jsem asi 200g nadrobno nakrájeného ementálu. Kdybych si předtím přečtla komentáře, zkusila bych přidat i česnek. Takže příště. Je to výborná úprava brokolice, takže ji zařazuji do svých oblíbených. Díky.:yes:

pazderka83

9. 10. 2013 13:20

Tak, upeceno, castecne snezeno... bylo to dobre, podle nize uvedenych komentaru jsem dala 4str cesneku a do testa pridala 10 dkg str syru. Pekla jsem 45 mini a bylo to bajecne. I priteli to moc chutnalo.Dekuji za inspiraci :-K

mekkejla

13. 7. 2013 07:28

Moc dobrá a jednoduchá úprava brokolice. Dle rad jsem nechala v troubě asi 45 min na 180 stupňů a vše bylo krásně propečené, mouka cítit nebyla. Nakonec se nám nechtěli vařit brambory, tak jsme si to dali jen s pečivem a taky nám chutnalo. ;-):-p

evuska

10. 7. 2013 12:13

pravě jsem dopekla a je to dobrý, tak snad to bude papat i můj syneček..dávám bodík.:yes:

jana67

9. 7. 2013 14:50

Přidala jsem strouhanou nivu a nemá to chybu:-D:-D:-D

KristynaF

6. 5. 2013 13:33

Nepatří tam podle toho vašeho obrázku i nějaký sýr????? :-O

Petra

19. 1. 2013 20:21

Místo salámu jsem dala poloviční množství uzeného a přidala ještě trochu pórku a bylo to opravdu skvělé ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: tajomstvo mojej kuchyně tajomstvo mojej kuchyne recepty tajomstvomojejkuchyne.sk recepty recepty s brokolicí tajomstvomojejkuchyne.sk tajomstvo mojej kuchyňě.sk brokolice recept brokolicový nákyp s nivou tajomstvomojejkuchyne nákyp z brokolice-recept tajemstvi mojej kuchyne brokolicový karbanátek brokolivý nákyp brokolicovy broklicovy nakyp tajomstvo mojej kuchyne archiv nákyp úprava brokolice tajomstvo mojej kuchine brokolicový závin

Suroviny: brokolice, vejce, mouka polohrubá, prášek do pečiva, ořech muškátový, salám měkký, mléko, česnek, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Brokolicový nákyp

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X25