Spätzle s masem a omáčkou
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 208 kJ / 2 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,04 g |
Tuky | 119,56 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 1,65 g |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,51 g |
Sacharidy | 242,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Mašinku na spätzle ještě nemám, tahkle je to pracnější, ale jde to:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 11. 2011 00:17
Petr:Maso se po orestování vyndá a uchová v teple.Jsou to plátky z vepřové kýty,kterým stačí krátká tepelná úprava,zhruba 4+4minuty z každé strany
24. 11. 2011 23:36
Jsem blbej nebo neumite psat? Nerozumim tomu jestli se maso po orestovani vari nebo pece..
8. 11. 2010 09:22
a řekne mi někdo co to sou ty spätzle???!!!!
18. 3. 2010 13:44
Jahodajsem rada ze chutnalo
18. 3. 2010 07:10
Bylo to výborné, doporučuji
14. 3. 2010 19:37
Leni-super recept a bod letí, protože my bychom si určitě pochutnali
14. 3. 2010 18:09
spatzle se u nás dělají dost pravidelně, mám jen jiný poměr surovin (na 3 vejce 300 g mouky, sůl a trochu mléka nebo minerálky) - ale to záleží na každé rodině, jaké má zvyklosti.
Jinak zkuste do nich přidat trochu kurkumy nebo šafrán. Takky jsem zkoušela z rozmixovanými olivami.Někdy přidávám i sýr. Jinak na špatzle mám podobné "udělátko" jako na halušky (menší otvory)
Jinak zkuste do nich přidat trochu kurkumy nebo šafrán. Takky jsem zkoušela z rozmixovanými olivami.Někdy přidávám i sýr. Jinak na špatzle mám podobné "udělátko" jako na halušky (menší otvory)
14. 3. 2010 17:54
Taková jídla mám raději než řízek s bramborovým salátem, jak to půjde, vyzkouším3
14. 3. 2010 17:29
Lenijedním slovem paráda, já si ukládám a 2.hého bodíka posílám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 4 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 11 minutami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 11 minutami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 1 hodinou
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 1 hodinou
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Vyzkoušeli jsme aprílové žertíky s jídlem: Sladkým volským okem, falešnými vajíčky i colou ze sójovky napálíte koledníky
Další recepty
Tématické fráze: spetzle spätzle s kuřecím masem spetzle recept špecle s masem spätzle a vepřové recept spatcle špetzle recepty úprava těstovin spatzle recept na špetzle špetzle s kuřecím masem spatzlle spatzle s masem specle s omackou spaczle špetzle s masem recepty sparzle spritzle recept spatzle s vepřovým masem jak varit spatzle m. pattle
Suroviny: mouka polohrubá, vejce, sůl, kýta vepřová, sůl, pepř, špek, cibule, olej, protlak rajčatový, voda, mléko, masox, cukr, smetana ke šlehání, mouka hladká
Spätzle s masem a omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZ8N
9 názorů