Oprava sraženého krému
Milé hospodyňky, povedlo se vám zdrcnout krém? Nezoufejte, nemusíte ho vyhazovat, ani připravovat nový. S naším malým trikem vám ukážeme, že náprava je rychlá a nijak složitá. Váš krém tak zůstane i po malé nehodě naprosto perfektní.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 12. 2023 18:37
Tímto způsobem jsem ještě sražený krém nezachraňovala, spíše ho lehce zahřeju. Nestává se mně to často, ale stalo se už. Je dobré znát i tento způsob. V minulosti jsem ale malinko 100% tuku přidávala z toho důvodu, že krém byl pak pevnější.
15. 12. 2023 17:21
Tak toto jsem opravdu nečekal,zdrcnul se mi Pařížský krém, po použití této vaší vychytávky je opět krásně našlehaný a jemný 👍👍👍👍👍👍
12. 1. 2023 11:46
Stačí krém malinko nahřát a vyšlehat a nemusí se přidávat žádný tuk....
19. 12. 2021 11:44
Děkuji moc, funguje skvěle a rychle . Přesto, že jsem dodržela postup (pokojová teplota vyšlehaneho masla, pomalu zaslehavat vychladlý pudink, který jsem do vychladnutí stále vymíchávala, aby se neudělal škraloup a byl krásné hladký),tak se krém zdrcl. Jsem přesvědčena, že to je máslem. Koupit opravdu kvalitní je dneska kumšt. Už jsem byla vzteklá, že krém vyhodím a je to naposledy, co dělám krémové cukroví. Našla jsem vaši radu, neměla doma ztužený tuk. Po přečtení komentářů jsem celou mísu se sraženým krémem dala nad páru (dělala jsem předtím čokoládovou polevu ve vodní lázni)a šlehala. Během chvilky se krém spojil a je krásně hladký. Dala jsem ven chladit a vypadá, že cukroví je zachraneno. Moc moc děkuji, zdržení cca 2 minuty
17. 3. 2021 19:08
Se ztuzenym tukem vyzkouseno u klasickeho masloveho kremu a funguje. Stejne poslouzi i platek rozpusteneho masla. Zaslehala jsem rozpustene teple maslo do srazeneho tvarohovo masloveho kremu ( proc? ...ve spechu jsem totiz smichala tvaroh z lednice s maslem pokojove teploty ) a vysledkem byl hladky a nadychany krem.:yes
26. 3. 2020 19:09
Úžasné, děkuji, zachránili jste mi dort ????????❤️
25. 7. 2018 14:59
Ivet B:
No a četla jste komentáře?
Já ne, ale obvykle stačí krém nahřát (ale nééé až tak, že se máslo /tuk/ roztaví) a znovu šlehat
(v rcp uvedený způsob odzkoušený nemám)
No a četla jste komentáře?
Já ne, ale obvykle stačí krém nahřát (ale nééé až tak, že se máslo /tuk/ roztaví) a znovu šlehat
(v rcp uvedený způsob odzkoušený nemám)
25. 7. 2018 14:23
Prosím o radu,nejsem pečící typ,ale rozhodla jsem se upéct dort.Měla jsem do krému přidat změklé máslo,to jsem udělala a to máslo se v krému zdrclo a udělalo hrudky-kousky a je to pěkný hnus! Jde to nějak napravit?Mám tam tři mascarpone a další,tudiz dost peněz v tom je. a je mi z toho smutno.
Děkuji za radu.
Děkuji za radu.
23. 6. 2018 16:43
Děkuji za záchranu, nevěřila jsem, je to tak jednoduché
12. 11. 2017 01:36
Také se mi čas od času srazí krém, přítel se někde dočetl, že je to teplotou másla, pokud klesne pod určitou teplotu - nepamatuji se jakou, tak se srazí, takže když se mi to stane, tak dám misku s krémem do vodní lázně s teplou vodou a šlehačem šlehám a krém je pak krásně hladký.
20. 10. 2017 12:35
Dekuju za radu taky se mi srazil krem a parada skoda ze jsem to nevedela jeden jsem uz vyhodila.Tak jeste jednou dekuju????????????
13. 5. 2017 14:04
Děkuji, poprvé po 20letech se mi srazil barvený krém a opravdu to pomohlo.
11. 2. 2017 14:52
Super, pomohlo. :)
18. 12. 2016 12:37
Tisicere diky! V ramci uspor jsem na kremy koupila maslo z tesca (tesco value)... Maslo nejde temer vyslehat a kdyz jsem do nej pridala (jako stokrat predtim) vychlazeny pudink, tak se to okamzite srazilo. Mela jsem temer slzy v ocich. Casovy pres. Rozpustila jsem kousek omegy v mikrovlnce a po lzicich pridavala... Je to zazrak. Na tesco se priste vyprdnu ale vasi radu budu predavat dal.
8. 10. 2016 22:55
Dnes jsem využila rady "jak na sražený krém" a musím vysmeknout velkou pochvalu a poděkování...krém jsem zachránila a tím i samotný moučník. Opravdu to funguje
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 3 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 9 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 10 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Právě bylo uvařeno:
Celozrnný koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou z ovesných vloček
Irena26 uvařila před 43 minutami
Rýžový nákyp
drugdova92 uvařil před 1 hodinou
Tvarohové věnečky s oříšky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Linecký tvarohový koláč s pikantní marmeládou
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Rozpraskané čokoládové sušenky
Zuzka... uvařila před 4 hodinami
Rychlá celerová polévka
Miluska56 uvařila před 4 hodinami
Hrníčkové knedlíky s pažitkou
Dedula1 uvařil před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Kocinka uvařila před 4 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Kava 2 uvařila před 4 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Monica19 uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zdrcnutý krém sražený pudinkový krém jak na zdrclý krém sražený tvarohový krém co se sraženým krémem co dělat když se srazí šlehačka sražena šlehačka co dělat se sraženým krémem sražený pudinkovo máslový krém zdrclý krem jak zachránit zdrcly krem sražená pařížská šlehačka sražený pařížský krém zdrcnutý máslový krem sražený krém do dortu zdrcnutá šlehačka jak napravit sraženou šlehačku zdrclý máslový krém hrudky v krému jak opravit zdrclý krém
Suroviny: tuk ztužený
Oprava sraženého krému
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w07g
77 názorů