Rizoto
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 8 435 kJ / 2 016 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,00 g |
Tuky | 9,90 g |
Vláknina | 9,50 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 137 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 400,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 8. 2010 22:10
+1a foto
31. 3. 2010 21:21
Gabi skusila a zmenu nepoznala chut porad stejne dobra jeko pred tim.ryzoto miluji vařim ho často ale manžel nee tak musim vždy neco jineho pro nej,ale detičky papaj semnou.
21. 2. 2010 13:56
skusim dekuji za radu
18. 2. 2010 10:20
Zkus někdy vařit tu rýži dohromady s masem i zeleninou. Dostane úžasnou chuť
18. 2. 2010 00:23
jo ja mam rada ona se stoho stane takova patlanice dobra patlanice a porek a nekam uteče
17. 2. 2010 13:08
TEDA ALE TY TU ZELENINKU MOC NEMUSÍŠ ŽE JI TAM MOC NEMÁŠ
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 29 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 59 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 2 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 3 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Další recepty
Tématické fráze: ryzoto zeleninové ryzoto rizeto - recepty rizoto ryzoto recept rizoto z vepřové kýty recepty ryzoto rizoto recept vepřové ryzoto rizoto s kýty rizoto zeleninové domaci ryzoto rizeto rizoto z kýty zeleninové rizoto ryzoto zeleninové recept na rizeto recept na rizoto čínské zeleninové rizoto kuřecí ryzoto
Suroviny: kýta vepřová, pórek, žampióny, mrkev, hrášek, kukuřice, omáčka sojová, kmín celý, pepř, sůl, koření polévkové, voda, rýže
Rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYq5
6 názorů